De Stal
  • interieur_gedekte tafel_bijgewerkt.jpg

Brasserie De Stal verzorgt catering bij 'Raze om Protters'

De medewerkers van Brasserie De Stal zijn benaderd door Tryater om mee te helpen in de catering bij de voorstelling 'Raze om Protters'. De eerste voorstelling in Grou was al een groot succes.

De eerste voorstelling vond plaats in de fabriek van Vuuren in Grou. De fabriek was omgetoverd tot een echte theaterzaal. Er was een gezellige hoek waar de gasten een kopje koffie, thee of een ander drankje konden krijgen. Hier stonden de medewerkers van De Stal klaar om de gasten op te vangen, wat ze erg goed afging! Als klap op de vuurpijl kregen de medewerkers van De Stal zelf ook de kans om plaats te nemen in de zaal en te genieten van de voorstelling. 

Theaterstuk 'Raze om Protters'

Het theaterstuk gaat over de complexe wereld waarin iemand met autisme moet zien te overleven. Hoofdpersoon Doede heeft autisme en vindt het leven maar ingewikkeld. Hij heeft het gevoel dat niemand hem hoort en niemand hem ziet. Dit terwijl hij zo zijn best doet om er bij te horen. "Mijn hoofd werkt net wat anders dan bij anderen", benoemd Doede. In het theaterstuk probeert Doede een luikje in zijn hoofd te openen om de gasten een kijkje te gunnen in zijn ingewikkelde hersenpan.

De voorstelling is nog tot het einde van het jaar te zien op verschillende locaties in Friesland. De medewerkers van De Stal verzorgen de catering ook bij de voorstellingen op 30 oktober in Franeker en 29 november in Joure.

Meer informatie over de voorstelling vind je hier.