De Stal
  • interieur_gedekte tafel_bijgewerkt.jpg

Prokkelfair in de tuin van Brasserie de Stal

In de tuin van dagbestedingslocatie Brasserie De Stal organiseert Talant op donderdag 6 juni een Prokkel Fair. Verschillende dagbestedingslocaties van Talant bieden hier een verzameling mooie, unieke en ‘eigenmakke’ producten aan voor de verkoop. De fair staat ook in het teken van ontmoetingen; tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Met een mooi woord Prokkel genaamd.

​​​​Er zijn stands met hippe woonaccessoires, kunst, woonkussens en leuke cadeaus. "We vinden het geweldig om mensen te laten zien wat we allemaal doen bij de verschillende dagbestedingslocaties van Talant," vertelt begeleidster en mede-organisator Renata enthousiast. "Dit keer pakken we het groots aan en hebben we plaats voor tien stands." 

Locatie en tijd

Eerder werd de fair georganiseerd bij dagbestedingslocatie 2e Hands en Grietjes in Heerenveen. Bij de brasserie is meer ruimte. Bovendien is de royale tuin bij uitstek geschikt voor een knusse fair. Bezoekers zijn welkom van 10.00 en 15.00 uur. Het adres is Rotstergaastweg 42 in Nieuweschoot.